kalknagel-behandeling

Kalknagel behandelen? Wij behandelen uw kalk- of schimmelnagel met een laserbehandeling!

Bij Happiness aan Zee, werkt men sinds kort als enige in de wijde omtrek met de TSR PRO. Dit is een laser die kalknagels pijnloos en effectief kan behandelen. De effectiviteit van behandeling met deze speciale lasers, zo is uit internationaal onderzoek gebleken, kan oplopen naar 85 – 98 % al na de eerste kuur!

De eerste behandeling laat meestal al na een paar weken (als de nagel vanuit de nagelriem begint te vernieuwen) de eerste verbetering zien. Mochten er na de eerste schimmelnagellaserkuur nog meerdere laserbehandelingen nodig zijn, dan wordt het uurtarief gerekend. Na 2 – 6 behandelingen – met tussenposes van 2 tot 4 weken – ziet u de nagel weer als nieuw tevoorschijn komen. Dit is afhankelijk van de ernst van de kalknagel.

Kalk – / schimmelnagels laseren:

  • Schimmelnagel laser behandeling starttarief €90
  • Schimmelnagel 1 nagel, per nagel €30 extra
  • Schimmelnagels alle 10 de nagels €150

Pijnloze behandeling kalknagel

De behandeling is nagenoeg pijnloos en kan voor een optimaal resultaat worden gecombineerd met nagel – verbeterende behandelingen of producten voor thuisgebruik met speciale Mycose middelen. Deze lijst van middelen is samengesteld volgens Care and Cure protocollen in samenwerking met het UMC St. Radboud. Ook moet er naar de onderliggende oorzaak worden gekeken om het resultaat na de behandeling in stand te houden.

Herbesmetting is tijdens en na de kuur natuurlijk vervelend, dus preventie en beschermende maatregelen worden aan u uitgelegd als u deze behandeling begint.

Aangetaste nagels kunnen vanaf nu worden verbeterd! Kalknagels zijn een teken van infectie van de teennagel en het nagelbed in de tenen door een schimmel die officieel onychomycose heet. Kalknagels ontstaan door besmetting met de schimmel die mycose wordt genoemd. Het grootste nadeel is dat deze NOOIT vanzelf over gaat.Het andere nadeel is dat de schimmel harder aan de nagel “knabbelt” dan dat de nagel kan groeien. Dus zijn de eerste tekenen zichtbaar, dan wordt het geleidelijk aan alleen maar erger. In alle gevallen spreidt de schimmel zich uit naar andere teennagels via de schoen en sok, naar de andere voet en zelfs via de badkamer, het zwembad, naar andere gezinsleden of personen.

Dus wilt u binnenkort ook van die hinderlijke en soms pijnlijke kalknagels af zijn? Kom dan bij ons langs voor een intake en/of behandeling.

Bel vandaag nog! 06-26250728

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan!