Behandelingen

Happiness aan Zee in Noordwijk verzorgt meerdere behandelingen gericht op pedicure en huidverbetering. Er wordt gestreefd naar voorzichtige en pijnloze behandelingen die hygiënisch zijn, verbeteringen van bestaande behandelingen en nieuwe concepten. Eigenaresse Bregetta van den Haak volgt daarom jaarlijks nieuwe opleidingen. Het gaat zowel om een vriendelijke methode als om het resultaat van de behandelingen.

Behandelingen: oorzaak en gevolg

Het gaat bij de behandelingen niet alleen om de gevolgen, de reden waarvoor een of meerdere behandelingen nodig zijn. Het gaat ook om de oorzaak of oorzaken. Want wat is de oorzaak van het probleem? Als dat achterhaald kan worden zullen de gevolgen verminderen en wellicht verdwijnen. Bregetta houdt hiervoor contact met collega Artsen en Podotherapeuten en wanneer nodig kan Bregetta u doorverwijzen naar andere disciplines.

Soorten behandelingen in Noordwijk

U kunt bij Happiness aan Zee de volgende behandelingen verwachten:

Producten

Happiness aan Zee werkt in de huidverzorgingpraktijk in Noordwijk met het product Medik8. Dit product mag alleen gebruikt worden door huidspecialisten en dermatologen. Voor de handverzorging wordt gebruik gemaakt van O.P.I.