Mycose laserbehandeling

Heeft u ook last van hinderlijke kalknagels ?

En wilt u daar vanaf door efficiënte en pijnloze laserbehandeling? Kalknagels zijn een teken van infectie van de teennagel en het nagelbed in de tenen door een schimmel die officieel onychomycose heet. Kalknagels ontstaan door besmetting met de schimmel die mycose wordt genoemd. Het grootste nadeel is dat deze NOOIT vanzelf over gaat. Het andere nadeel is dat de schimmel harder aan de nagel “knabbelt” dan dat de nagel kan groeien. Dus zijn de eerste tekenen zichtbaar, dan wordt het geleidelijk aan alleen maar erger. In alle gevallen spreidt de schimmel zich uit naar andere teen nagels via de schoen en sok, naar de andere voet en zelfs via de badkamer, het zwembad, naar andere gezinsleden of personen. Bij Happiness aan Zee, werkt men sinds kort als enige in de wijde omtrek met de TSR PRO, een laser die kalknagels pijnloos en effectief kan behandelen. De effectiviteit van behandeling met deze speciale lasers, zo is uit internationaal onderzoek gebleken, kan oplopen naar 85 – 98 % al na de eerste kuur !

De eerste behandeling laat meestal al na een paar weken, als de nagel vanuit de nagelriem begint te vernieuwen, de eerste verbetering zien. Na 2 – 6 behandelingen met tussenposes van 2 tot 4 weken, afhankelijk van de ernst van de kalknagels, ziet u de nagel weer als nieuw tevoorschijn komen. De behandeling is nagenoeg pijnloos en kan voor een optimaal resultaat worden gecombineerd met nagel – verbeterende behandelingen of producten voor thuisgebruik.

Herbesmetting is tijdens en na de kuur natuurlijk vervelend, dus preventie en beschermende maatregelen worden u uitgelegd als u deze behandeling begint. Aangetaste nagels kunnen vanaf nu worden verbeterd!

Dus wilt u binnenkort ook van die hinderlijke en soms pijnlijke kalknagels af zijn ? Kom dan bij ons langs voor een intake en / of behandeling.

Tel. 0626250728

schimmelnagels

foto na schimmelnagel laserbehandeling rechts

 

 

 

 

 

 

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan!