Tattoo verwijderen 

Wilt u graag uw tattoo laten verwijderen in Noordwijk of omgeving? Happiness aan Zee verwijdert op professionele wijze uw tattoo.

Bij Happiness aan zee wordt gewerkt met 1 van de nieuwste en veiligste lasers op Tattoo removel gebied. Ook hebben wij een opleiding gevolgd op het kwaliteitscentrum UV voor het werken met de laser, dit is het belang voor een goede en veilige behandeling, maar ook zeker voor de nabehandeling.

Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation
Zeer goede resultaten worden bereikt bij het verwijderen van: Tattoos. Kunstmatig ingebracht Pigmenten en natuurlijke Pigmenten( Pigmentenvlekken)deze worden door het laserlicht tot hele kleine stukjes geschoten. Een groot deel van het pigment wordt direct afgestoten tijdens de behandeling. Een deel wordt afgestoten tijdens korstvorming en wondgenezing en een deel wordt opgenomen door het lymfesysteem en verlaat zo het lichaam.

In principe geldt: hoe donkerder de plek, des te sneller deze weg gaan. Voor lichte kleuren, als geel, lichtgroen, roze en rood zijn meer behandelingen nodig. In de meeste gevallen is er na meerdere behandelingen niets meer te zien.

Tattoo verwijder laser

 • Kleine tattoo €30
 • Middel (5x5cm) tattoo €50
 • Groot (Max 10x10cm) €100

Contra indicaties (Laser niet gebruiken in geval van:)

 1. Erytheem door zonnebaden en infectie van de te behandelde huid
 2. Als in laatste drie maanden voor de behandeling, cosmetica is gebruikt voorhuidverbeteringen en ook ter behandeling van pigmentvlekken
 3. Huidkanker, epilepsie en hartaandoeningen / pacemaker
 4. Diabetici, Bloedstollingziekte
 5. Huid die overgevoelig is en zeer makkelijk een litteken ontwikkelt
 6. Allergisch voor licht of medicijnen ter behandeling voor bij allergie van licht ,tijdens PUVA lichttherapiebehandelingen
 7. Zwangerschap
 8. Op oogleden
 9. Binnen 4 weken na gebruik van hormoon medicatie of hormoon – zalf op deplek van behandeling
 10. Bij alle open huidaandoeningen als actieve acne, eczeem, psoriasis infecties, ontstekingen of een huid die hiervan herstellende is
 11. Bij gebruik van stollingsmiddelen, Vitamine A zuur, Lithium of steroïden.
 12. Zonnebaden of zonnebank kort (2 -7 dagen) voor de behandelingen

De behandelaar zal u uitleggen wanneer contra – indicaties absoluut, lokaal of niet absoluut zijn. Bij twijfel bent u vrij om hierover vragen te stellen!

Kom langs voor een gratis intake gesprek!
Of bel voor info: Happiness aan Zee 0626250728

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan!