Pedicure Noordwijk

Als gediplomeerd pedicure, aangesloten als lid bij ProVoet, heb ik mij na de basisopleiding verder verdiept in specialisaties en technieken. Zo ben ik nog meer allround geworden in het uitoefenen van mijn beroep.

Wat doet een pedicure?

Tot de werkzaamheden van een pedicure behoren onder andere het verwijderen van eelt, likdoorns, het op de juiste wijze knippen en frezen van nagels en nagelproblemen oplossen. Het geven van adviezen en het opsporen en zoveel mogelijk wegnemen van de klachten behoort ook tot hun taak. Als verwennerij is er na afloop van de behandeling een fijne afsluiting voor de cliënt met een voetmassage.

Vakbekwaam ProVoet pedicure

ProVoet is de Nederlandse branchevereniging voor pedicures. Alle leden van ProVoet worden verplicht om een door de branche erkend vakdiploma te halen. Hierdoor weet u zeker dat uw voeten door een vakkundige voetverzorger behandeld worden! De meeste gediplomeerde leden voeren het logo van ProVoet op hun gevelbord, afsprakenkaartjes en op hun website, net zoals ik. Happiness aan Zee kan u onderstaande gespecialiseerde pedicure behandelingen aanbieden:

Diabetische voet

pedicure noordwijkRuim 10% van alle diabetisch patiënten heeft complicaties aan hun voeten als gevolg van hun ziekte. Door mijn specialisatie ‘Diabetische Voet’ ben ik in staat professionele hulp en verzorging te verlenen. In veel gevallen wordt deze behandeling ook door de ziektekostenverzekering gedekt, dit moet u zelf even controleren bij uw verzekering.

Reumatische voet

Voor iemand met reumatische klachten is het noodzakelijk om een pedicure te zoeken die kennis heeft over deze ziekte en de gevolgen. Door mijn specialisatie kan ik goede adviezen geven over de te gebruiken materialen en hulpmiddelen en zorgen voor drukverlichting bij knobbels.

Verwaarloosde voet

Door verschillende redenen waaronder: standsafwijkingen, verkeerd schoeisel, etc. zijn sommige mensen niet meer in staat hun eigen voeten te verzorgen. Men krijgt te maken met: verdikte schimmelnagels, overmatig eelt vorming. Door schaamte stelt men een bezoekje aan de pedicure uit, waardoor er nog meer pijnlijke problemen ontstaan. Echter kan een Pedicure behandeling veel verlichting geven, en het is ook raadzaam dit om de 6 weken te doen.

Codecertificaat

Het codecertificaat geeft aan dat ik als pedicure voldoe aan alle wettelijke- en branche-eisen die worden gesteld aan hygiëne, milieu en arbeidsomstandigheden.

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag:       09:00 – 14:15
Woensdag:   12:00 – 20:00
Donderdag: 09:00 – 14:15 en 19:00 – 21:30
Vrijdag:         09:00 – 14:15
Zaterdag:     08:00 – 17:00
Zondag:        Gesloten
Telefonisch bereikbaar van maandag – zaterdag


Cavitatie, liposuctie zonder naalden

Nieuwste techniek voor plaatselijk afslanken, niet alleen vetverlies, maar ook huidverstrakking. Geen kilo’s maar centimeters op de juiste plaats verliezen en gelijk de verslapte huid aanpakken! Voor alle locaties, love-handels buik, heupen of voor zelfs het vet naast de bh bandjes, is nu een oplossing. 0.5 cm vetverlies per behandeling per zone.Voor al het plaatselijk vet wat niet verdwijnt met sporten of diëten. Kom even langs voor de gratis intake, of bel gerust voor meer informatie.


IPL Ontharing voor alle haarkleuren

EINDELIJK! IPL ontharing voor ALLE haarkleuren, ook donshaar, nieuwste methode! IPL aanbieding:
> Oksels of Bikinilijn €60
> Oksels en Bikinilijn samen €100
> Brazil €75
> Rugontharing €125
> Onder of Bovenbenen € 100
> Borst en Buik €125
> GRATIS intake gesprek.

Schimmelnagel laser behandeling

Bij Happiness aan Zee, werkt men sinds kort als enige in de wijde omtrek met de TSR PRO, een laser die kalknagels pijnloos en effectief kan behandelen. De effectiviteit van behandeling met deze speciale lasers, zo is uit internationaal onderzoek gebleken, kan oplopen naar 85 – 98 % al na de eerste kuur! De eerste behandeling laat meestal al na een paar weken, als de nagel vanuit de nagelriem begint te vernieuwen, de eerste verbetering zien. Na 2 – 6 behandelingen met tussenposes van 2 tot 4 weken, afhankelijk van de ernst van de kalknagels, ziet u de nagel weer als nieuw tevoorschijn komen.

Pijnloze behandeling en optimaal resultaat

De behandeling is nagenoeg pijnloos en kan voor een optimaal resultaat worden gecombineerd met nagelverbeterende behandelingen of producten voor thuisgebruik. Speciale Mycose middelen. Deze lijst van middelen is samengesteld volgens Care and Cure protocollen in samenwerking met het (UMC St. Radboud). Ook moet er naar de onderliggende oorzaak worden gekeken, om het resultaat na de behandeling in stand te houden.

Preventie

Herbesmetting is tijdens en na de kuur natuurlijk vervelend, dus preventie en beschermende maatregelen worden u uitgelegd als u deze behandeling begint. Aangetaste nagels kunnen vanaf nu worden verbeterd!

Kalknagels

Kalknagels zijn een teken van infectie van de teennagel en het nagelbed in de tenen, door een schimmel die officieel onychomycose heet. Kalknagels ontstaan door besmetting met de schimmel die mycose wordt genoemd. Het grootste nadeel is dat deze NOOIT vanzelf over gaat. Het andere nadeel is dat de schimmel harder aan de nagel “knabbelt” dan dat de nagel kan groeien. Dus zijn de eerste tekenen zichtbaar, dan wordt het geleidelijk aan alleen maar erger. In alle gevallen spreidt de schimmel zich uit naar de andere teennagels via de schoen en sok, naar de andere voet en zelfs via de badkamer, het zwembad, naar andere gezinsleden of personen. Dus wilt u binnenkort ook van die hinderlijke en soms pijnlijke kalknagels af? Voeten behandelen Noordwijk, kom bij ons langs voor een intake en/of behandeling.

Wratbehandeling

Een kuurbehandeling voor het verwijderen van wratten. Naast het verwijderen van eelt en een speciale pakking, wordt er gebruik gemaakt van en een laserbehandeling.

Schimmeldiagnostiek

Een schimmelnagel geneest zelden of nooit vanzelf. Wanneer de nagel door een schimmelinfectie is veroorzaakt, kan deze infectie zich langzaam uitbreiden. Mede daarom is behandeling noodzakelijk. De pedicure met het certificaat Schimmeldiagnostiek is in staat een monster te nemen van de aangedane nagel. Dit monster wordt opgestuurd naar het laboratorium van de afdeling Medische Microbiologie van het UMC St Radboud in Nijmegen. Daar wordt vastgesteld of er daadwerkelijk een schimmel aanwezig is. Naar aanleiding van de uitslag van het laboratoriumonderzoek kan een behandelplan worden opgesteld.

ProvoetPedicure

Vreemd genoeg blijkt nog steeds maar een kwart van alle Nederlanders geregeld hun voeten te laten verzorgen. Terwijl we dit deel van ons lichaam toch erg zwaar belasten! Daarom is het ook logisch dat uw voeten extra aandacht verdienen. Want u kunt pijnlijke voeten makkelijk voorkomen of verhelpen door een bezoekje aan een vakbekwame pedicure, aangesloten bij de brancheorganisatie ProVoet. Zij (of hij!) geeft uw voeten de behandeling die ze nodig hebben.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan!